Αρχική σελίδα Νέα - Ανακοινώσεις Δοκιμαστικές Τηλεδιασκέψεις για την Α' Γυμνασίου

Δοκιμαστικές Τηλεδιασκέψεις για την Α' Γυμνασίου

Δοκιμαστικές Τηλεδιασκέψεις για την Α' Γυμνασίου

distance-learning2 

Την ερχόμενη εβδομάδα θα διεξαχθούν δοκιμαστικές τηλεδιασκέψεις στην Α' Τάξη για διαπίστωση προβλημάτων.
Ο κάθε καθηγητής με την αντίστοιχη ομάδα μαθητών θα συμφωνήσουν στη σχολική τους τάξη για την μέρα και την ώρα διεξαγωγής της δοκιμαστικής τηλεδιάσκεψης.
  •    Προαπαιτούμενα δοκιμαστικής τηλεδιάσκεψης

1.Από σταθερό, μικρόφωνο και κάμερα

2.Στο κινητό ή τάμπλετ θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε την εφαρμογή ακολουθώντας τα βήματα που θα σας ζητηθούν πατώντας τον σύνδεσμο του καθηγητή (την πρώτη μόνο φορά σύνδεσης και εάν δεν το έχετε ήδη κάνει από πέρυσι)

3.Οι μαθητές θα πρέπει να μπαίνουν με το κανονικό τους ονοματεπώνυμο και το email του σχολικού δικτύου.

Η δοκιμαστική αυτή εφαρμογή γίνεται για καταγραφή των τυχόν προβλημάτων σύνδεσης. Όποια προβλήματα προκύψουν θα πρέπει να ενημερώνεται ο αντίστοιχος καθηγητής είτε δια ζώσης την επόμενη ημέρα στη σχολική τάξη είτε μέσω email προς τον καθηγητή.

  • Σύνδεσμοι WEBEX και e-mail Καθηγητών

 

TMHMA ΟΜΑΔΑ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ E-MAIL
A1 A ΡΟΥΚΟΥΝΑΚΗ https://minedu-secondary.webex.com/meet/roukounaki Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Α1 Β ΑΘΑΝΑΣΑΚΗΣ https://minedu-secondary.webex.com/meet/athanasak Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Α2 Α ΧΑΝΤΑΜΠΗ https://minedu-secondary.webex.com/meet/achantampi Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Α2 Β ΔΡΑΚΑΚΗ https://minedu-secondary.webex.com/meet/drolga Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Α3 Α ΤΣΙΣΚΑΚΗ https://minedu-secondary.webex.com/meet/katsiskaki Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Α3 Β ΖΟΥΜΑΔΑΚΗΣ https://minedu-secondary.webex.com/meet/styzouma Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Α4 Α ΨΥΛΛΙΑ https://minedu-secondary.webex.com/meet/nikpsillia Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Α4 Β ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΚΗΣ https://minedu-secondary.webex.com/meet/mimargar Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Α5 Α ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΟΥ https://minedu-secondary.webex.com/meet/fkalaitz Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Α5 Β ΤΖΙΑΚΗ https://minedu-secondary.webex.com/meet/atziaki Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

  • Οδηγίες στον σύνδεσμο:

https://drive.google.com/file/d/1BqPMgvUtNk9i0dCRRtAZHn2nwMo1smu8/view

  • Μπορείτε να κατεβάσετε το αρχείο από εδώ:

https://drive.google.com/file/d/129ZLfZ6OY1j_o0Gkq8QcU92-JIidGxkG/view